Over

Over mij

Mijn naam is Mohamed Bouchta en ik ben inmiddels 11 jaar hulpverlener. Ik heb expliciet gekozen voor de hulpverlening sector, omdat ik mijn medemens graag wil helpen. Persoonlijk onderga ik al jaren de hijama behandeling, wat mij opviel is dat het vaak (naar mijn gevoel) leek op 'fabriekswerk'. Het moest zo snel mogelijk gebeuren en er werden soms 2 a 3 klanten tegelijk behandeld. Van een correcte intake gesprek met de klant was geen sprake en ook de nazorg laat vaak ten wensen over.

Daarop besloot ik, dit anders te gaan aan pakken. Ik vind het erg belangrijk dat er goed contact is met de klant. Tijdens het intake gesprek komen verscheidene zaken aan bod, waaronder de klachten welke worden ervaren en de medische achtergrond van de klant.
Er wordt goed geluisterd naar de klant en er word een plan van aanpak gemaakt. Dit allemaal zodat In Shaa Allah (als Allah het wil) de klant wordt genezen van zijn kwalen. Tevens wordt het vaak fijn gevonden als de therapeut een luisterend oor biedt en waar mogelijk advies geeft aan de klant.

Mijn missie is het laten herleven van deze vergeten Sunnah en om de klant tot dienst te zijn tijdens deze behandelingen.

error: U mag de tekst/afbeeldingen niet kopiëren, dank voor uw begrip.